Scandic Distilleries îşi datorează claritatea viziunii unei echipe manageriale de excepţie, care, împreună cu o echipă de muncitori calificaţi şi experimentaţi, se îndreaptă spre un viitor sigur.

Doi fraţi au deschis acest drum – Ioan şi Viorel Micula - ducând cu mândrie România înainte. Împreună, ei conduc mai multe afaceri în România, având grijă ca fiecare să devină un succes răsunător.

"Consider că am avut puterea să schimbăm ceva în această regiune a ţării noastre, în special prin noile locuri de muncă create şi condiţiile de lucru pe care le-am oferit angajaţilor noştri. Prin dezvoltarea unui lanţ de producţie pentru produsele noastre în toată România, şi prin relaţiile cu peste 150.000 parteneri de afaceri am devenit o companie naţională puternică.

Având legături de afaceri cu multe companii străine. Pe lângă toate acestea, am dezvoltat la Rieni, Ştei şi Sudrigiu trei dintre cele mai mari platforme industriale alimentare din Europa Centrală şi de Est." Ioan Micula


"Cred că nu există efort suficient de mare atunci când rezultatul final este atât de generos: noi, o mână de oameni, am reuşit să demonstrăm într-un mod genial că lucrurile pot merge spre bine în această ţară, pentru că nu cunosc altă companie română cu o asemenea evoluţie deosebită.

O evoluţie care a sfidat regula renunţării, un succes exemplar într-o perioadă de tranziţie economică reprezentând încă o mare încercare pentru fiecare om de afaceri privat.


Viorel MiculaToate drepturile rezervate © Scandic Distilleries 2018